Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 24 de novembre de 2019

Cinema

"Joker"

Thriller. Drama psicològic

Versió doblada

Any: 2019

Durada: 121 min

País: Estats Units

Direcció: Todd Phillips

Repartiment: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Bill Camp, Shea Whigham, Dante Pereira-Olson, Douglas Hodge, Jolie Chan, Bryan Callen, Brian Tyree Henry, Mary Kate Malat, Glenn Fleshler, Marc Maron, Josh Pais, Leigh Gill, Adrienne Lovette, Sharon Washington, Mandela Bellamy, David Iacono, Matthias Sebastiun Garry, Mick O'Rourke, Evan Rosado, etc.

Premis: Lleó d’Or al Festival de Venècia (2019)

Sinopsi: Arthur Fleck viu a Gotham amb la seva mare, i la seva única motivació a la vida és fer riure la gent. Actua fent de pallasso a petites feines, però té problemes mentals que fan que la gent el vegi com una persona estranya. El seu gran somni és actuar com a còmic davant del públic, però una sèrie d’esdeveniments tràgics farà que la seva ira contra una societat que l’ignora vagi augmentant.

CRÍTIQUES

“Apel·lació a un cine pretèrit (...) un cine per a adults capaç de transitar les obscures catacumbes de la psique humana i, pel camí, posar en qüestió els fonaments de l’ordenament social (...) audaç faula amoral”.

Many Yáñez: Fotogramas

“Per a millor o pitjor, les pel·lícules de superherois mai no tornaran a ser el mateix. Joker és agosarada i la pel·lícula de superherois més apassionant des de The Dark Knight. És també incendiària, confusa i potencialment tòxica”.

David Ehrlich: IndieWire

Horari | Dues sessions: 16.30 h i 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40