Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 1 de desembre de 2019

Cinema

"Mientras dure la guerra"

Drama

Versió original (castellà)

Any: 2019

Durada: 107 min

País: Espanya

Direcció: Alejandro Amenábar

Repartiment: Karra Elejalde, Eduard Fernández, Santi Prego, Patricia López Arnaiz, Inma Cuevas, Nathalie Poza, Luis Bermejo, Mireia Rey, Tito Valverde, Luis Callejo, Luis Zahera, Carlos Serrano-Clark, Ainhoa Santamaría, Itziar Aizpuru, Pep Tosar

Sinopsi: Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet portar l’ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca. Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar les seves tropes al front insurrecte i comença una campanya d’èxit amb l’esperança secreta de fer-se amb el comandament únic de la guerra. La deriva sagnant del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys provoca que Unamuno comenci a qüestionar la seva posició inicial i a sospesar els seus principis. Quan Franco trasllada el seu quarter a Salamanca i és nomenat Cap d’Estat a la zona nacional, Unamuno acut al seu Palau, decidit a fer-li una petició.

CRÍTIQUES

“Retrat complex i veraç d’una Espanya ombrívola (...) una bona, continguda i també arriscada pel•lícula, narrada amb cervell i cor”.

Carlos Boyero: El País

“És l’estigma de les dues Espanyes, tot i que representat de forma diferent, en la qual el director, elegant i alhora tens, no carrega les tintes sinó que busca el punt mig perfecte”.

Quim Casas: El Periódico

Horari | Dues sessions: 16.30 h i 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40