Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de la Fira de Nadal de 2018.
Imatge de la Fira de Nadal de 2018.

Diumenge 15 de desembre de 2019

Fira

Fira de Nadal

Comerç Castellar organitza un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, la Fira de Nadal de Castellar del Vallès, una proposta nadalenca que comptarà amb la participació d’establiments del petit i mitjà comerç tant del municipi com de fora, a més d’autònoms, artesans, entitats i associacions.

Tots ells hi posaran una paradeta, amb la intenció d’omplir la vila d’ambient nadalenc i oferir productes i serveis per realitzar les compres desitjades d’aquesta època de l’any.

Enguany, l’activitat comercial es completarà amb diverses propostes lúdiques com el tió gegant que cagarà regals als infants de 10 a 13.30 h i de 17 a 19 h o el taller de construcció de fanalets que s’ha programat entre les 11 i les 13 h al carrer de Sala Boadella. A més, hi haurà un taller de jeroglífics, de 17 a 18.30 h, dinamitzat per Jordi Esteban, autor del llibre Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure. Esteban també és autor dels jeroglífics del joc d’enginy i llengua Endevina-la en què la ciutadania de Castellar ha pogut participar les darreres setmanes omplint les butlletes distribuïdes entre les 55 botigues que han col·laborat en aquesta iniciativa pensada per promoure l’ús del català al comerç. Precisament, després del taller es farà el lliurament de premis d’aquesta iniciativa del Servei Local de Català i Comerç Castellar, que consisteixen en dos vals de compra per valor de 50 euros.

La música també serà present a la Fira de Nadal, amb un concert de M. Davis a les 12 hores i una batucada a les 18.30 h. En aquest mateix horari s’ha previst una xocolatada per a tothom, gentilesa de la Pastisseria Andreví.

Horari | De 10 a 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Lloc | C. de Sala Boadella, de l'Hospital i de Montcada

Programa | Cicle Nadalenc 2019

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40