Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 26 de gener

Cinema

"La gran mentira"

Comèdia dramàtica

Versió doblada

Any: 2019

Durada: 109 min

País: Estats Units

Direcció: Bill Condon

Repartiment: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Phil Dunster, Laurie Davidson, Michael Culkin, Aleksandar Jovanovic, Athena Strates, Bessie Carter, Celine Buckens, Sonia Goswami, Ruth Horrocks, Nell Williams, Stefan Kalipha, Dino Kelly, Jag Patel, Lily Dodsworth-Evans, Stella Stocker, Julian Ferro

Sinopsi: Roy Courtnay és un estafador professional que no pot creure la seva sort: ha conegut per mitjà d’Internet l’adinerada vídua Betty McLeish. A mesura que ella li obre el seu cor, Roy se sorprèn a ell mateix en adonar-se que té sentiments cap a ella. Així, el que hauria de ser una estafa fàcil i senzilla es converteix en una de les situacions més complexa de la seva vida.

CRÍTIQUES

“Un entreteniment deliciosament intel·ligent i refinat que ens convida a interessar-nos pels successos tant com pels personatges (...) És un gran plaer veure Mirren i McKellen actuar junts”.

Owen Gleiberman: Variety

“McKellen i Mirren formen una parella exquisida en aquest film lleuger però entretingut, que és com veure una carrera de dos cotxes vintage en què no t’importa qui guanyi (...)”.

David Hughes: Empire

Horari | Dues sessions: 16.30 h i 18.45 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40