Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Dimarts 11 de febrer de 2020

Cinema

"Sense sostre"

Amb l’assistència dels directors, Xesc Cabot i Pep Garrido, el productor, Norbert Llaràs, i l’actor Enric Molina

VOC/VOE

Any: 2019

Durada: 99 min

País: Catalunya-Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Xesc Cabot, Pep Garrido

Repartiment: Enric Molina, Laia Manzanares, Teresa Vallicrosa

Sinopsi: Joan, un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge vers una destinació que només ell coneix. La pel·lícula està protagonitzada per persones que han viscut al carrer, i que treballen amb actors professionals.

Els directors: Xesc Cabot i Pep Garrido

Xesc Cabot i Pep Garrido treballen junts en el món audiovisual des que es van conèixer estudiant Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Bustamante Perkins (2013), primer llargmetratge documental codirigit per tots dos, va guanyar el premi del públic al Festival In-Edit de Barcelona 2013. Xesc Cabot (Vilassar de Mar, 1979) combina la seva faceta d'actor amb el seu treball com a realitzador i ajudant de direcció. Pep Garrido (Barcelona, 1979) treballa de guionista, ofici que compagina amb la realització i la docència cinematogràfica.

El productor: Norbert Llaràs

Llicenciat en Dret i estudis financers, el castellarenc Norbert Llaràs ha treballat a l’Administració Pública i com a directiu de Banca. Llaràs va ser productor i soci de la productora audiovisual Zip Films, on va participar en pel·lícules com Memorias de mis Putas Tristes (2011) o Los Cronocrímenes (2007). En l’actualitat és CEO i productor executiu d’Alhena Production.

Crítiques:

"Cabot i Garrido es centren en la cara castigada, filmen la nit com el que és, sense llum, i flirtegen amb l'instant documental encara que han elaborat una ficció seca i contundent"

Quim Casas: Diari El Periódico

"Dura i violenta, Sense sostre circula sobre ella mateixa en planss tancats per obrir-se només en comptades ocasions (...) encara que sense recórrer a draps calents ni a solucions amables"

Elsa Fernández-Santos: Diari El País

Horari | 20:30

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40