Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma del documental.
Fotograma del documental.

Dijous 13 de febrer de 2020

Cinema

"Estem voltats de pocavergonyes"

Amb l’assistència de la directora, Clara Soley, el realitzador, Rafel Uyà i el productor executiu, Anton Carbonell (Col·lectiu Pere Quart)

VOC

Any: 2019

Durada: 60 min

País: Catalunya - Espanya

Gènere: Documental

Direcció: Clara Soley

Realització: Rafel Uyà

Producció executiva: Anton Carbonell

Sinopsi:

La Colla de Sabadell estava formada per un grup d’amics, artistes i intel·lectuals que s’havien aplegat a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i que l’any 1919 es van constituir com a grup. Els escriptors Joan Oliver, Francesc Trabal i Armand Obiols seran els més actius de la Colla, encara que també hi van col·laborar, entre altres, el pintor Antoni Vila Arrufat i el filòsof Miquel Carreras. Amb el temps, la Colla va esdevenir un revulsiu dins el panorama cultural català, practicant un humor absurd, corrosiu i provocador i, alhora, un activisme cultural modern i cosmopolita.

El documental Estem voltats de pocavergonyes, impulsat pel Col·lectiu Pere Quart, vol fer un recorregut per la trajectòria de la Colla de Sabadell per comprendre a ulls d’ara el significat de tota aquella activitat i resseguir el seu esforç per modernitzar la societat i la cultura, posant-la en sintonia amb els corrents europeus.

La directora: Clara Soley i Manuel (Sabadell, 1967)

És professora de llengua i literatura catalana i escriptora. Es va llicenciar en Filologia Catalana per la UAB el 1989, on va cursar el Màster d'escriptura per a cinema i televisió a la facultat de Periodisme (1993-1995). Actualment treballa com a assessora en llengua, cohesió social i interculturalitat per al Departament d’Educació.

El realitzador: Rafel Uyà Puigmartí (Sabadell, 1955)

Operador de càmera, realitzador audiovisual i professor associat a la facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Ha col·laborat com a càmera freelance en informatius i sèries documentals a TV3 i RTVE. I ha realitzat diversos vídeos institucionals i videoclips.

Horari | 18:00

Preu | Entrada gratuïta

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40