Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Dissabte 15 de febrer de 2020

Cinema

"Jojo Rabbit"

VOSE

Any: 2019

Durada: 108 min

País: Estats Units

Gènere: Comèdia dramàtica

Direcció: Taika Waititi

Repartiment: Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, Thomasin McKenzie, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant, Archie Yates

Premis: Oscar a millor guió adaptat. 2 nominacions als Globus d'Or en l’apartat de comèdia: millor pel·lícula i millor actor. 6 nominacions als BAFTA (incloent millor guió adaptat). Premi del públic a la millor pel·lícula al Festival de Toronto

Sinopsi: Jojo "Rabbit" Betzler és un jove i solitari nen alemany que pertany a les Joventuts Hitlerianes. El seu món es capgira quan descobreix que la seva jove mare amaga en el seu àtic a una nena jueva. Amb l'única ajuda del seu millor amic imaginari, un nen una mica ximple, el Jojo s'haurà d'enfrontar a la seva ceguesa nacionalista.

El director: Taika Waititi

Taika Waititi (1975) va néixer i es va criar a l’àrea de Raukukore, a Nova Zelanda. Va estudiar art dramàtic a la Victoria University de Wellington. Va debutar com a actor el 1999 amb Marihuana: El sótano maldito, i encara que ha aparegut a films com Green Lantern, Taika és més conegut per sèries de televisió (The Strip, Radiradirah) en l'àmbit interpretatiu. Va debutar a la direcció amb el curtmetratge Two Cars, One Night, que va ser el seu trampolí per dirigir llargmetratges com Eagle vs Shark o la hilarant comèdia Lo que hacemos en las sombras. Aquesta última va assolir un èxit que li va obrir les portes de l’univers cinematogràfic de Marvel, on entra com a director de Thor: Ragnarok.

Crítiques:

"L'aposta de Waititi resulta tan divertida com, sorprenentment, bonica. (...) aspira a convertir-se en una versió moderna de La vida és bella. "

Daniel Martínez Mantilla: Revista Fotogramas

"L’estimis o l’odiïs, la singular visió de Waititi sobre la II Guerra Mundial és un film d’iniciació del qual és pràcticament impossible oblidar-se (...)"

Peter Travers: Revista Rolling Stone

Horari | 19:00

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40