Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Dissabte 15 de febrer de 2020

Cinema

"Parásitos"

Entrades anticipades exhaurides. Consulteu disponibilitat d’entrades presencialment a la taquilla de l’Auditori el mateix dia de la projecció a les 21.45 h.

VOSE

Any: 2019

Durada: 132 min

País: Corea del Sud

Gènere: Intriga

Direcció: Bong Joon-ho

Repartiment: Song Kang-ho, Lee Seon-gyun, Jang Hye-jin, Cho Yeo-jeong, Choi Woo-sik, Park So-dam, Park Seo-joon, Lee Jeong-eun, Park Keun-rok, Hyun Seung-Min

Premis: Globus d’Or a millor pel·lícula de parla no anglesa i Palma d’Or al millor llargmetratge al Festival de Cannes. Oscar a millor pel·lícula, millor director, millor pel·lícula internacional, i millor guió original

Sinopsi: La família Kim malviu a Seül, paga les factures amb treballs precaris i roba el wifi dels veïns. La seva situació canvia un dia en què el seu fill aconsegueix que el recomanin per fer classes particulars d'anglès a casa dels Park, una família adinerada. Utilitzant el seu enginy, el jove aconseguirà guanyar-se la confiança de la senyora de la casa, i així anirà introduint, poc a poc, la resta dels seus familiars en diferents treballs del servei domèstic. Aquest serà el començament d'un engranatge incontrolable de què ningú no en sortirà indemne.

El director: Bong Joon-ho

Bong Joon-ho (Corea del Sud, 1969) va estudiar Sociologia a la Universitat de Yonsei i es va graduar a l'Acadèmia Coreana de Cinema. Perro ladrador, poco mordedor (2000) va ser el seu primer llargmetratge, escrit i dirigit per ell mateix, amb què va guanyar el premi FIPRESCI al Festival de Cinema de Hong Kong de 2001. El seu segon llargmetratge, Crónica de un asesino en serie (2003), va guanyar la Concha de Plata al millor director al Festival de Cinema de Sant Sebastià. El 2006, el seu tercer llargmetratge, The Host, va ser seleccionat per a la Quinzena dels Directors del Festival de Cinema de Cannes i va resultar un autèntic èxit mundial. Les seves darreres pel·lícules, Rompenieves (2013)i Okja (2017) mostren una clara vocació internacional.

Crítiques:

"Obra mestra (...) El resultat és formidable: analitzar, reflexionar i qüestionar, però sense deixar de divertir (...) Conté una infinitat de grans idees que certifiquen l'arribada de Joon-ho al seu zenit particular".

Quim Casas: Diari El Periódico

"Està tan centrada en la seva idea que a vegades sents que t’agafa pel coll (...) És un film que es cola dins teu i et clava les dents".

Robbie Collins: Telegraph

Horari | 22:00

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40