Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell de la pel·lícula.
Fragment del cartell de la pel·lícula.

Diumenge 16 de febrer de 2020

Cinema

"La odisea de los giles"

VOE

Any: 2019

Durada: 116 min

País: Argentina

Gènere: Comèdia dramàtica

Direcció: Sebastián Borensztein

Repartiment: Ricardo Darín, Luis Brandoni, Chino Darín, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Carlos Belloso, Rita Cortese, Andrés Parra, Marco Antonio Caponi, Ailín Zaninovich

Premis: Premi Goya a millor pel·lícula iberoamericana

Sinopsi: A l’Argentina, a finals de l'any 2001, una crisi econòmica greu desemboca en el corralito bancari a tot el país. En un petit poble de la província de Buenos Aires, un grup de veïns pateix amb indignació l'estafa duta a terme per un advocat i un gerent bancari, que els ha fet perdre els diners que havien estalviat per reflotar una cooperativa agrícola. Per tal de recuperar els seus estalvis, aquest grup de veïns decideix organitzar-se i idear un pla minuciós amb l'objectiu de recuperar els seus diners.

El director: Sebastián Borensztein

Sebastián Borensztein (Buenos Aires, 1963) va realitzar nombrosos programes de televisió des de 1988 fins a 2002 amb gran èxit. Des de 2002 es dedica gairebé exclusivament al cinema i fins al moment ha realitzat cinc films: La suerte está echada (2005), pel qual va obtenir nombrosos reconeixements com a guionista i director en diversos festivals internacionals, Sin pasado (2008), Un cuento chino (2011), millor pel·lícula iberoamericana als Premis Goya, Capitán Kóblic (2016) i La odisea de los giles (2019).

Crítiques:

"Thriller trufat de situacions de comèdia innombrables i amb un component fort de crítica social (...) Tot flueix amb naturalitat i credibilitat (...) pel·lícula amable, divertida i molt viva".

Alberto Luchini: Diari El Mundo

“El director d’Un cuento chino construeix amb solvència contrastada una heist movie criolla ambientada en ple “corralito”, una època marcada per la misèria i la por. I surt airós de l'envit (...).

Blai Morell: Fotogramas

Horari | 18:00

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40