Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Diumenge 16 de febrer de 2020

Cinema

"La odisea de los giles"

VOE

Any: 2019

Durada: 116 min

País: Argentina

Gènere: Comèdia dramàtica

Direcció: Sebastián Borensztein

Repartiment: Ricardo Darín, Luis Brandoni, Chino Darín, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Carlos Belloso, Rita Cortese, Andrés Parra, Marco Antonio Caponi, Ailín Zaninovich

Premis: Premi Goya a millor pel·lícula iberoamericana

Sinopsi: A l’Argentina, a finals de l'any 2001, una crisi econòmica greu desemboca en el corralito bancari a tot el país. En un petit poble de la província de Buenos Aires, un grup de veïns pateix amb indignació l'estafa duta a terme per un advocat i un gerent bancari, que els ha fet perdre els diners que havien estalviat per reflotar una cooperativa agrícola. Per tal de recuperar els seus estalvis, aquest grup de veïns decideix organitzar-se i idear un pla minuciós amb l'objectiu de recuperar els seus diners.

El director: Sebastián Borensztein

Sebastián Borensztein (Buenos Aires, 1963) va realitzar nombrosos programes de televisió des de 1988 fins a 2002 amb gran èxit. Des de 2002 es dedica gairebé exclusivament al cinema i fins al moment ha realitzat cinc films: La suerte está echada (2005), pel qual va obtenir nombrosos reconeixements com a guionista i director en diversos festivals internacionals, Sin pasado (2008), Un cuento chino (2011), millor pel·lícula iberoamericana als Premis Goya, Capitán Kóblic (2016) i La odisea de los giles (2019).

Crítiques:

"Thriller trufat de situacions de comèdia innombrables i amb un component fort de crítica social (...) Tot flueix amb naturalitat i credibilitat (...) pel·lícula amable, divertida i molt viva".

Alberto Luchini: Diari El Mundo

“El director d’Un cuento chino construeix amb solvència contrastada una heist movie criolla ambientada en ple “corralito”, una època marcada per la misèria i la por. I surt airós de l'envit (...).

Blai Morell: Fotogramas

Horari | 18:00

Preu | 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40