Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment de la imatge promocional de la proposta.
Fragment de la imatge promocional de la proposta.

Del 19 de maig al 31 de maig de 2020

Cinema

Festival DocsBarcelona 2020. Edició online

El Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona ha convertit la seva 23a edició en una edició online que arribarà a través de la finestra digital de Filmin del 19 al 31 de maig.

El DocsBarcelona manté les seves seccions i activitats habituals en aquesta edició virtual. Així, estarà format per seccions internacionals competitives, seccions no competitives i classes magistrals del gènere documental. Tanmateix, segueix fidel al seu esperit inquiet i curiós, incloent 35 documentals (28 llargmetratges i 7 curts). Més de la meitat dels quals dirigits o co-dirigits per dones (20 títols, un 55 per cent del total); a més 19 són òperes primes, aspecte que demostra una constant renovació del panorama del documental.

Com es poden veure les pel·lícules?

El Club Cinema Castellar Vallès, L'Aula d'Extensió Universitària per a gent gran i Cal Gorina, amb el suport de la l'Ajuntament de Castellar i de la Diputació de Barcelona, van fer possible que els dos darrers anys (2018 i 2019) la vila fos subseu d'aquest festival, amb la projecció de tres documentals en cada edició, que es van poder veure a l'Auditori Municipal Miquel Pont, en el marc de la iniciativa DocsBarcelona A Prop.

Enguany, la direcció del festival ha ofert a totes les poblacions que formen part de la xarxa del DocsBarcelona A Prop un total de 200 codis d'accés que donaran dret a un visionat gratuït apte per a qualsevol de les pel·lícules entre tota la programació de l'edició 2020, per tal que la ciutadania en pugui gaudir des de casa. Així, aquest dimecres 13 de maig, a les 19 hores, aquests codis es podran adquirir sense cap cost al web www.auditoricastellar.cat. Per fer-ho caldrà entrar a l'esdeveniment del DocsBarcelona que hi ha creat en aquest web i fer la petició del codi d'accés, que la Regidoria de Cultura farà a arribar a cada persona inscrita el dilluns 18 de maig, un dia abans de l'inici del Festival.

Un cop obtingut, el codi s'haurà d'activar a www.filmin.es/codigo i, per fer-ho, caldrà registrar-se creant un usuari i una contrasenya a Filmin.

Val a dir que les persones que siguin subscriptores de Filmin no necessitaran cap codi, ja que podran accedir directament al Festival a través del seu compte.

La programació 2020 del DocsBarcelona es pot consultar als webs https://docsbarcelona.com/festival-edicio-2020/programacio-2020 i http://auditoricastellar.cat/programacio/festival-internacional-de-cinema-documental-de-barcelona/.

Destinataris | Públic general

Organitza | Cal Gorina, Club Cinema Castellar Vallès i L'Aula d'Extensió Universitària per a gent gran. Amb el suport de l'Ajuntament de Castellar

Lloc | A través de la plataforma Filmin

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40