Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell promocional del documental.
Fragment del cartell promocional del documental.

Del 13 de novembre al 27 de novembre de 2020

Projecció

DocsBarcelona del mes: "Robots"

La programació del DocsBarcelona del Mes,organitzada pel Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran i Cal Gorina, s’ofereix aquest novembre en versió online.

En compliment de les restriccions dictades per la Generalitat, el cicle s’ha adaptat a l’aturada de l’activitat cultural i al tancament dels espais culturals, amb un format alternatiu de visionat des de la plataforma web https://online.docsdelmes.com.

Tots/es aquells/es espectadors/es que desitgeu veure Robots podeu demanar el codi per accedir al visionat gratuït d’aquest documental omplint aquest formulari: https://forms.gle/TeE9qtr12sZjTyRH8.

El podreu veure durant 15 dies, des de divendres 13 de novembre, i fins divendres 27 de novembre, ambdós inclosos.

Any: 2019

Durada: 88 min

País: Alemanya

Direcció: Isa Willinger

Versió original subtitulada en català

Sinopsi: Quan en Chuck compra la Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. Al Japó, el robot Pepper arribar a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat.... Els robots són les noves criatures del planeta Terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Des de fa anys ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a xefs, però ara humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un IA, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”; és el consell que li donen a en Chuck quan recull la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica.

Hi, I.A. ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un testimoni impressionant que ens mostra el futur, avui.

CRÍTIQUES

“Isa Willinger evidencia les fosques implicacions sobre les capacitats dels robots i els veu com una força positiva, presentant la seva funció amb el subtítol: Històries d’amor del futur”.

Mussana Ahmed: Film Inquiry

“Una mirada interessant i reflexionada sobre el paper que els robots desenvolupen en el nostre futur”.

Rob Aldam: Backseat Mafia

Destinataris | Públic general

Organitza | L'Aula d'Extensió Universitària per a gent gran, Club Cinema Castellar Vallès i Cal Gorina

Lloc | web https://online.docsdelmes.com

Programa | Cinema a Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40