Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 13 de desembre de 2020

Cinema

"Falling"

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada

Qualificació: a partir de 12 anys

Any: 2020

Durada: 112 min

País: Canadà

Direcció: Viggo Mortensen

Repartiment: Lance Henriksen, Viggo Mortensen, Terry Chen, Sverrir Gudnason, Hannah Gross, Laura Linney, David Cronenberg, Bo Martyn, Ella Jonas Farlinger, Etienne Kellici, Carina Battrick, William Healy, Bracken Burns, Taylor Belle Puterman, Gabby Velis, Grady McKenzie, Piers Bijvoet, Ava Kozelj, Noah Davis

Sinopsi: John Petersen viu amb la seva parella, Eric, i la filla adoptiva de tots dos al sud de Califòrnia. El seu pare, Willis, un granger tradicional i conservador de 80 anys, decideix viatjar a Los Ángeles i quedar-se a casa d’en John mentre busca un lloc idoni per jubilar-se. Un cop tots junts, topen dos mons molt diferents. En Willis mostra senyals d’estar perdent la cordura, i la seva peculiar forma de ser, tan divertida com nociva per a alguns membres de la família, treu a la llum ferides del passat i d’anys de desconfiança entre els que l’envolten.

CRÍTIQUES

“Viggo Mortensen també és un director atractiu. (...) És una pel·lícula intensa, ben explicada, pensada i sentida, que furga en sensacions doloroses”.

Carlos Boyero: Diario El País

“Trobem en la pel·lícula una honestedat brutal (...) una pel·lícula bella i sòbria, un viatge de la infància a la vellesa (...) i una profunda i reveladora reflexió a l’entorn dels enigmes que amaguen els afectes”.

Beatriz Martínez: Fotogramas

Horari | Dues sessions. 16.15 h i 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cicle Nadalenc 2020, cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40