Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment de la imatge promocional de la Fira de Nadal 2020.
Fragment de la imatge promocional de la Fira de Nadal 2020.

Diumenge 13 de desembre de 2020

Proposta

Fira de Nadal

L’Associació de Comerciants de Castellar del Vallès, Comerç Castellar, organitza un any més la Fira de Nadal i el Caga Tió a Castellar del Vallès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila.

Enguany, la plaça d’El Mirador és l’escenari triat per dur a terme aquesta proposta nadalenca, que s’omplirà d’establiments del petit i mitjà comerç de la vila, autònoms, artesans, entitats i associacions. Tots ell posaran una paradeta amb la intenció de celebrar el Nadal a Castellar, omplir d’ambient nadalenc la plaça i oferir productes i serveis per realitzar les compres desitjades d’aquesta època de l’any.

La fira comercial també es combinarà amb d’altres activitats lúdiques i culturals que amenitzaran l’esdeveniment, com per exemple un espectacle instantani.

D’altra banda, la Fira de Nadal tornarà a coincidir enguany amb la celebració de la Marató de TV3, i és per aquest motiu que hi haurà algunes parades que convidaran a col·laborar amb aquest acte solidari.

Cal assenyalar que, amb motiu d’aquesta activitat, l’aparcament subterrani de la plaça Major romandrà obert en el mateix horari de la fira, de 10 a 14 h.

Horari | De 10 a 14 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Lloc | Pl. d'El Mirador

Programa | Cicle Nadalenc 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40