Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Reis d'Orient 2021

Del 2 de gener al 5 de gener de 2021

Proposta

L’Ambaixador i els Reis Mags d’Orient al Palau Reial (reserva exhaurida)

La reserva de cita prèvia per aquest esdeveniment està exhaurida.

La situació sanitària actual fa que aquest any no es pugui celebrar la tradicional cavalcada de Reis que cada vigília del 6 de gener recorre els carrers de Castellar del Vallès. Però això no impedirà que Melcior Gaspar i Baltasar, així com el seu Ambaixador, passin per la vila, com sempre, per veure els nens i nenes just abans de passar per totes les llars a deixar-hi els regals que hagin demanat.

Per fer-ho, convertiran el Palau Tolrà en un Palau Reial on poder, d’una banda, portar les cartes a l’Ambaixador els dies 2 i 3 de gener i, de l’altra, visitar els Reis Mags d’Orient els dies 4 i 5 de gener.

L’horari de visita de l’Ambaixador serà d’11.30 a 14 hores i de 17 a 20 h, mentre que els Reis esperen les visites dels nens i nenes d’11 a 14 h i de 16.00 a 22 h el 4 de gener i de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h el 5 de gener. 

Avís important:

Per poder prioritzar el públic infantil garantint totes les mesures de seguretat, la reserva es podrà fer en grups d’un màxim de 6 persones. A cada grup sempre hi haurà d’haver entre 1 i 5 infants menors de 12 anys (nascuts el 2009 o anys posteriors) i un màxim de dos acompanyants. Totes els/les sol·licitants hauran d’estar empadronats a Castellar del Vallès. Gràcies per la vostra comprensió!

Horari | Diverses horaris

Organitza | Grup Il·lusió i Ajuntament, amb la col·laboració de Comerç Castellar, Can Juliana, Bàcum / arts escèniques i visuals i Colònies i Esplai Xiribec

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Cicle Nadalenc 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40