Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler d'"Història d'un senglar (o alguna cosa de Ricard)"

Dissabte 15 de gener de 2022

Teatre

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)

Clica aquí per comprar entrades.

Dates de compra:

Venda d’abonaments del 13 al 31 de desembre 2021.

Teatre

Un actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de William Shakespeare. Porta tota la vida fent papers secundaris i pensa que mereix aquesta oportunitat. Tanmateix, considera que la resta de l’elenc no està a la seva altura i no li agrada res del que li proposa el director. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. Com Ricard III, el Joan no es conforma amb poc, té ànsia de poder i no està disposat a perdre el temps amb actors tous, hipersensibles o mediocres. A mesura que s’entrellacen les seves històries de vida, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta.

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard) gira al voltant dels mecanismes de poder contemporanis, el desig i el ressentiment, i proposa una reflexió sobre els límits de l’ambició humana.

Text i direcció

Gabriel Calderón

Traducció

Joan Sellent

Intèrpret

Joan Carreras

Escenografia

Laura Clos

Vestuari

Sergi Corbera

Durada aprox.

1 h i 10 min

CRÍTIQUES

“El públic ovacionava no només el text, sinó sobretot la impressionant actuació de Joan Carreras, capaç de gairebé tot (...) una escenografia d’una efectivitat aclaparadora, que és alhora un tron i les tripes d’un teatre, i fins i tot per moments un camerino bufó”.

Justo Barranco – La Vanguardia

“Feia anys que  no veia quelcom semblant. Un Déu, un monstre, Carreras. Una obra 10. Pura meravella d’història, de direcció i d’interpretació. Teatre en estat absolut. Un prodigi. Un cop de puny, una moixaina. Un regal. Correu!”

Jordi Folk – Onda Cero

Horari | 20:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre, música i dansa gener-maig 2022

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40