Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de "Per fi sol!"

Dissabte 1 d'abril de 2023

Teatre

"Per fi sol!" - ENTRADES EXHAURIDES

ENTRADES EXHAURIDES

Carles Sans

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de 40 anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per parlar d’anècdotes professionals i personals ocurrents i divertides viscudes durant aquest període.

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’hi expliquen els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si fos un “making of” de la vida de Tricicle. És un espectacle basat en fets reals que farà riure aquells que vulguin saber més d’una companyia, que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país. Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyable personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir als “tricicleros”, perquè descobriran vivències molt divertides que encara ningú no coneix.

Guió

Carles Sans

Direcció

José Corbacho

Carles Sans

Actor

Carles Sans

Producció

Lustig Media

Coordinador tècnic

Sergi Illa

Tècnic d’il·luminació i so

Ricard Pons

Durada aprox.

85 min

CRÍTIQUES

“Si us agrada l’humor, si us agrada Tricicle i si voleu passar una bona estona recordant una de les companyies de teatre nacional més internacionals, no us podeu perdre Per fi sol!”.

Jorge Pisa - Culturalia

“El bon ritme, la bona dosificació de les petites històries i la precisió amb el gag converteixen la funció en un bon entreteniment”.

Santi Fondevila - Ara

Horari | 20:00

Preu | Entrada general, 16 €; Entrada anticipada, 13 €; Majors de 65 anys i Menors de 25 anys, 13 €; Família nombrosa i monoparental, 12 €; Persones amb discapacitat, 10 €; Grups +10, 10 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre, música, dansa i circ gener-maig 2023

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40