Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Mabel Flores en format banda

Diumenge 10 de setembre de 2023

Música

Concert de Mabel Flores en format banda.

Gaudir del directe d'aquest sextet és infinitament millor que les paraules. La seva posada en escena enèrgica i propera i l'enorme capacitat d'emocionar de la frontwoman són els ingredients que fan que connectin immediatament amb el públic, provocant un impacte peculiar en qui ho viu de prop i col·locant el pop, els ritmes llatins i la cançó d'autor en un altra dimensió.

S'acomiaden de la gira "Meraki" aquest 2023, durant la qual mostren també noves cançons que formaran part del seu proper treball discogràfic. Aquest espectacle és sinònim de festivitat, vitalisme i catarsi, amb una harmonia perfecta de veus, percussió, cordes i vents, que va creixent fins a arribar a un clímax demolidor amb un missatge alegre, llibertari, enginyós i encoratjador en clau feminista.

Cançons fresques i eclèctiques, amb un origen sonor clarament barceloní. Sens dubte, una de les bandes més destacables del panorama mestís actual, cridada a ocupar un lloc preferent.

 

 Aquest espectacle tindrà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional. Fes la teva reserva clicant aquí. 

Horari | 22:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | pl. d’El Mirador

Programa | Diumenge 10 de setembre, festa Major de Castellar del Vallès 2023 i nits de Concerts a la plaça d'El Mirador

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40