Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de "City of love"

Diumenge 3 de març

Cinema

"L'espurneig" i "City of love"

Connexió Castellar

La sessió inclou vermut després de les projeccions

Clica aquí per comprar entrades

L’espurneig

Convidats: Roger Bach, director; Guillem Barceló, productor; Marc Brossa, actor; Josep Salomó, actor

Versió original (català)

Any: 2023

Durada: 15 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Roger Bach i Lluís Domingo

Guió: Roger Bach

Repartiment: Marc Brossa, Oriol Riera, Josep Salomó, Cristina Barbero, Ivet Brossa, Marc Brossa, Albert Estengre, Lia Fenoy, Pau Fenoy, Irene Ferrer.

Sinopsi

Durant la Gran Fredorada de l’hivern del 1890-1891, als pobles dels Pirineus es registrà una temperatura mínima de fins a -22ºC. En els últims 125 anys no hi ha hagut cap onada de fred que hagi superat aquests valors.

Un any abans, l'Enric, un nen de set anys, rep una visita inesperada en plena nit d’hivern. Aquest esdeveniment quedarà gravat en la ment del nen i a les tradicions familiars nadalenques des d’aleshores.

La productora: Forest Film&Media

L’espurneig és la producció més recent de la productora cinematogràfica Forest Film&Media i l'estudi creatiu Creueta+119, ambdues de Sabadell. El curtmetratge és un projecte fet sota la producció de Guillem Barceló i la direcció de Lluís Domingo i Roger Bach.

En Guillem i en Lluís, amb 20 anys d'experiència, aposten per projectes en què es parli de la cultura i la societat, amb valors que traspassin les pantalles i provoquin la reflexió del públic. A més, com és habitual a Forest i Creueta+119, hi ha un compromís ferm a donar oportunitats a les noves generacions per mostrar el talent en una indústria sovint massa tancada i competitiva.

En aquest cas, Roger Bach, de 22 anys, s'estrena com a codirector i guionista de L’espurneig, en què explica una història que reivindica la importància de no perdre la il·lusió en els moments més foscos, tot explorant els orígens de la tradició del tió de Nadal.

 

City of Love

Amb la participació d'Èric Boadella, director

Versió original subtitulada en castellà

Any: 2023

Durada: 81 min

País: Estats Units

Gènere: Comèdia. Drama. Thriller.

Direcció: Èric Boadella

Repartiment: Robert DeCesare, Kathryn Schott, Taylor Nichols, Mario Tardón, Myron Donley, Daniel Ferrell, Heidi Méndez, Samuel Garnett.

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Premis (2023)

New Jersey International Festival: guanyadora del premi a millor llargmetratge.

Montreal Independent Film Festival: nominada a millor director (Èric Boadella).

Sinopsi

L’Spencer és un conductor de cotxe compartit de Los Angeles que té molts problemes. Farà tot el possible per connectar de nou amb el món que ha perdut després de passar 20 anys a la presó.

El director: Èric Boadella

Èric Boadella és un cineasta castellarenc premiat que té una trajectòria força singular: enginyeria electrònica i punk rock. El seu primer llargmetratge, Toastmaster (2014), una comèdia sobre un home excèntric que va transmetre una tradició familiar de mestre de cerimònies al seu nebot, va guanyar els premis a millor director i millor guió al XVII Festival de Cinema Espanyol de Màlaga. L'Èric ha produït contingut per a empreses com Apple Music, ha participat en l'altament selectiu FOX TV Directors Lab i ha estat membre de Walt Disney TV Creative Talent Development & Inclusion Fellow. És el director de vídeos musicals intern de Frontiers Records i el seu segon llargmetratge, City of Love, es va estrenar el 19 de desembre de 2023 per Freestyle, una divisió d'Entertainment Studios.

Filmografia

2023 City of Love

2018 Hermanos de kétchup (curtmetratge)

2014 Toastmaster

 

Horari | 11:30

Preu | Entrada individual: 5 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema 2024

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40