Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de la X Ruta de les Ermites, celebrada l'abril de 2014.
Imatge de la X Ruta de les Ermites, celebrada l'abril de 2014.

Diumenge 17 d'abril de 2016

Acte Esportiu

XI Ruta de les Ermites

Prova excursionista de resistència per muntanya de 46,3 km.

És una prova no competitiva que es desenvoluparà seguint camins de muntanya, i que té com a objectiu realitzar a peu aquest recorregut en un temps màxim de 12 hores i mitja. Com a novetat, enguany, aquesta edició de la Ruta de les Ermites forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència amb una puntuació de 17 punts.

Itinerari: Castellar - Santa Maria del Puig de la Creu - Font del Gurri - Sant Sebastià de Montmajor - Santa Maria del Grau - Ctra. Gallifa - Sant Jaume de Vallverd - Sant Llorenç Savall - Santa Maria del castell de Pera - Vall d'Horta - Sant Pere del Dalmau - Santa Maria de les Arenes - Sant Feliu del Racó - Local del CEC.

Inscripcions:

Des del 8 de febrer fins el dia 10 d’abril, mitjançant la pàgina web de la FEEC. La inscripció també es podrà fer, personalment, al local del Centre Excursionista de Castellar, carrer de Colom s/n., (edifici Ateneu), els dies 13 i 14 d’abril, de 19 a 21 h. També es podrà realitzar el mateix dia de la cursa.

Preu inscripció:

21 € per als federats i de 26 € (inclou el cost de l’assegurança temporal de la prova) per als no federats. En tot cas, els socis del Centre Excursionista de Castellar tindran un descompte de 7 €. La inscripció formalitzada el mateix dia de la prova tindrà un preu de 30 € per a qualsevol participant.

Informació: Podeu trobar tota la informació al web del Centre Excursionista, http://www.cecastellar.cat. També la podeu sol·licitar al correu electrònic cecastellar@gmail.com o trucant al telèfon 93 714 73 05 tots els dimecres i divendres de 19 a 21 hores.

Horari | La sortida es donarà individualment a partir de les 7 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Centre Excursionista de Castellar

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40