Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de la Fira de Nadal de 2015.
Imatge de la Fira de Nadal de 2015.

Diumenge 18 de desembre de 2016

Fira

Fira de Nadal

Establiments del municipi i de fora de la vila, autònoms, artesans i entitats i associacions com ADA Castellar oferiran un any més els seus productes i serveis en una nova edició de la Fira de Nadal.

Com a novetat, enguany hi haurà un tió gegant instal·lat davant de la Biblioteca Municipal, que durant tot el dia cagarà regals per a tots els nens i nenes que assisteixin a la Fira. A més, a les 17 hores s’oferirà una xocolatada amb melindros a tots els visitants i, a les 18 hores, es comunicaran els guanyadors del concurs d’aparadors fet als comerços locals. Tot seguit, es farà el sorteig de les paneres de Nadal amb obsequis dels establiments de l’Associació de Comerciants.

La Fira tornarà a coincidir enguany amb la celebració de la Marató de TV3 i per això convidem a col·laborar-hi. Des de Comerç Castellar s’oferirà un taller infantil de fanalets de Nadal amb què voldrem que els nens i nenes de Castellar il·luminin la vila durant la Cavalcada de Reis i també per poder fer un donatiu a La Marató de TV3.

La Fira de Nadal també comptarà amb la participació de l’entitat Deejays del Revés, que s’ocuparan de l’ambientació musical.

Horari | De 10 a 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Deejays del Revés

Lloc | C. Sala Boadella i Santa Perpètua

Programa | Cicle Nadalenc 2016

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40