Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Cavalcada de Reis

Divendres 5 de gener de 2018

Proposta

Cavalcada de Reis

Inici: 17.00 h

Recorregut: Espai Tolrà, Portugal, Alemanya, Barcelona, Sant Esteve, Sant Pere d’Ullastre, pg. Tolrà, General Boadella, Major, Pl. Calissó, Ctra. Sentmenat, Passeig Tolrà, General Boadella i pl. Major, adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec a la zona esglaonada del passeig de la pl. Major i recepció institucional a la pl. d’El Mirador

Organització: Grup Il·lusió

Amb el suport de: Nova Finques

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar la vigília del 6 de gener per 44è any consecutiu. Durant el seu recorregut, es repartiran uns 1.200 quilos de caramels sense gluten entre els nens i nenes que els vulguin seguir.

A més de les seves tres carrosses, n’hi haurà una per a l’Ambaixador, que recollirà les cartes de “darrera hora”, una que representarà un bosc gelat i una altra que simbolitzarà una fàbrica de carbó. També hi seran la Banda de Majorettes i diversos vehicles d’acompanyament d’empreses i col·laboradors, com ara Accent Systems, Casnet, Big Mat, ADF, Bombers Voluntaris i Policia Local.

Així mateix, el grup immobiliari Nova Finques oferirà la possibilitat a les famílies amb infants de Castellar de seguir la comitiva des de dins, a través d’una flota de 15 vehicles model Mini que s’incorporaran al seguici que acompanyarà els Reis de l’Orient. Per aquest motiu, es farà un sorteig entre tots els interessats, que fins al 2 de gener podran omplir unes butlletes que trobaran a Nova Finques (C. Sala Boadella, 2) o al Restaurant Picapa’t (c. Montcada, 17). El sorteig de les 30 places disponibles als vehicles Mini es farà el dia 3 de gener i els guanyadors s’anunciaran a la pàgina de Facebook de Nova Finques. L’empresa també col·laborarà amb el Grup Il·lusió aportant 400 kg del total de 1.200 kg de caramels que es repartiran durant tot el recorregut.

Novetats en el recorregut

Respecte altres edicions, el recorregut de la cavalcada canvia. Consulta més amunt el nou itinerari que començarà a l’Espai Tolrà i acabarà a la plaça d’El Mirador. Allà es farà l’adoració al 32è Pessebre Vivent ambientat per Colònies i Esplai Xiribec, una iniciativa que s’organitza des de 1986 per rendir homenatge a l’infant nounat. També en aquest mateix punt, l’alcalde, Ignasi Giménez, cedirà a Melcior, Gaspar i Baltasar la clau de la vila perquè puguin entrar a totes les llars de Castellar.

Horari | 17:00

Organitza | Grup Il·lusió

Lloc | Recorregut: Espai Tolrà, Portugal, Alemanya, Barcelona, Sant Esteve, Sant Pere d’Ullastre, pg. Tolrà, General Boadella, Major, Pl. Calissó, Ctra. Sentmenat, Passeig Tolrà, General Boadella i pl. Major, adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec a la zona esglaonada del passeig de la pl. Major i recepció institucional a la pl. d’El Mirador

Programa | Cicle Nadalenc 2017

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40