Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Dissabte 3 de març de 2018

Cinema

"The Square"

Any: 2017

Durada: 142 min

País: Alemanya, Dinamarca, França, Suècia

Gènere: Comèdia negra

Director: Ruben Östlund

Intèrprets: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West, Terry Notary

Premis: Palma d’Or de Cannes, Premi Goya a millor pel·lícula Europea, 6 premis del Cine Europeu. Nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa

VO subtitulada

Sinopsi: Christian és un pare divorciat que gaudeix dedicant temps a les seves dues filles. És un valorat programador d’un museu d’art contemporani, i és de les persones que condueixen un cotxe elèctric i donen suport a grans causes humanitàries. Prepara la propera exposició, “The Square”, al voltant d’una instal·lació que incita els visitants a l’altruisme i els recorda els seus deures respecte els altres. Però quan li roben el telèfon mòbil, la seva reacció no el deixa precisament en bon lloc... Alhora, l’agència de comunicació del museu llança una campanya sorprenent per a “The Square”; la reacció és inesperada i enfonsa Christian en una crisi existencial.

El director: Ruben Östlund

Ruben Östlund (Styrsö, Suècia, 1974) va estudiar disseny gràfic abans de matricular-se a la universitat de Göteborg, on va conèixer Erik Hemmendorff, amb qui més tard va fundar Plattform Produktion. La seva passió per esquiar va fer que produís tres pel·lícules sobre l’esquí. També ha arribat a ser conegut pel seu retrat precís i humorístic del comportament humà, així com pel processat d’imatges de les seves pel·lícules. El seu primer llargmetratge, The Guitar Monoloid, va rebre el Premi FIPRESCI a Moscou el 2005. La seva segona pel·lícula, Involuntary, va ser projectada a la secció Un Certain Regard de Cannes el 2008. Fuerza Mayor va ser premiada a Cannes i nominada als Bafta i als Globus d’Or.

Horari | 22:00

Preu | 5 € (gratuït amb abonament del BRAM!)

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2018, entrades i abonaments i secció oficial

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40