Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Salutació de l'alcalde, Ignasi Giménez

Estem en una constant evolució. Els darrers anys han canviat moltes coses i tots nosaltres ens hem hagut d’adaptar als nous temps. No obstant hi ha algunes coses que perduren, segurament no en la seva forma, però si en la seva essència. Hi ha tradicions que, malgrat els anys, mantenen tota la seva capacitat d’il·lusionar-nos. Una d’aquestes tradicions és, sens dubte, la Festa Major.

Hi ha moltes raons que poden explicar per què cada any esperem amb impaciència que arribi a Festa Major, però la més important és que estem davant l’expressió més fidel de la nostra identitat com a poble i del nostre orgull col·lectiu. La Festa Major és temps de compartir, temps per dedicar als familiars i al amics, temps d’alegria i disbauxa, de bons dinars i sopars, de passejar i sortir al carrer, de parlar i escoltar...

Enguany tornem a tenir una Festa Major llarga, que començarà el dimecres 10 de setembre amb els actes previs a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i finalitzarà la nit del dilluns 15 amb el tradicional castell de focs. Entremig s’organitzaran un total de 147 activitats de tota mena i per a totes les edats, organitzades principalment per entitats, col·lectius, establiments comercials o particulars.

Aquest és un fet dels que ens sentim especialment orgullosos: la gran quantitat de persones que són capaces d’arremangar-se la camisa per oferir-nos a tots una Festa Major plena i diversa sense haver d’augmentar la despesa. Totes mereixen el nostre agraïment, com també se’l mereixen els integrants de la Comissió de Festes i el personal municipal que han treballat aquests darrers mesos en l’organització i que treballaran mentre la resta ens divertim per garantir que tot funcioni com un rellotge.

Al programa que teniu a les vostres mans teniu totes les activitats que us permetran viure una Festa Major a la mida dels vostres gustos. Divertiu-vos i respecteu la diversió dels demés.

És Festa Major, és hora de passar-s’ho bé.

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40