Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

1r Premi de microrelats Setmana del Terror 2014 - Bases

Del 10 d'octubre al 22 d'octubre de 2014

Consideracions generals

  1. Els participants al 1r Premi de microrelats Setmana del Terror 2014 subscriuen les següents bases i accepten el veredicte final del jurat quant als premis de cada categoria. També entenen i accepten la possibilitat que els premis esdevinguin deserts si el mateix jurat així ho creu convenient.
  2. S'acceptaran obres literàries originals, inèdites, no premiades amb anterioritat i completes, i no fragments de les mateixes o exemplars inacabats.
  3. Tots els treballs entregats hauran d'estar escrits i presentats en llengua catalana, i redactats amb l'adequada correcció gramatical.
  4. El certamen és obert a tothom, segons dues categories d'edat: juvenil (entre 12 i 18 anys) i adulta (entre 19 i 29 anys).
  5. L'incompliment de qualsevol de les bases del certamen implica abandonar la possibilitat de concurs, i com a conseqüència els arxius seran esborrats.

 

Modalitat i premis

  1. El premi es dedica a la modalitat del microrelat. Tot text aliè a aquest gènere no entrarà a concurs i s'acceptarà un únic treball per participant.

    - Tots els treballs participants hauran de tenir una extensió no major a una pàgina en format DIN A4 Times New Roman 12 amb un interlineat d'1,5 espais o, en el seu defecte, 500 paraules.

    - La temàtica del microrelat de terror ha de girar entorn a la família Tolrà.

  2. A cada categoria d'edat hi haurà un primer i un segon premi.

    - El primer premi consisteix en un val de 40 € en llibres o material d'oficina, a la llibreria Vallès o a l'Espai Lector Nobel.

    - El segon premi consisteix en un val de 20 € en llibres o material d'oficina, a la llibreria Vallès o a l'Espai Lector Nobel.

  3. A més d'això, els finalistes veuran publicats els seus textos a un dels números del setmanari L'Actual (edició encara per determinar) posterior a l'entrega de premis, efectuada dijous 30 d'octubre a les 21 h a l'Ateneu.

 

Veredicte

  1. El veredicte del jurat serà comunicat als guanyadors dijous 30 d'octubre de 2014 a les 21 h a l'Ateneu.
  2. El veredicte del jurat, format per no menys de 3 i no més de 5 persones, serà definitiu i inapel·lable.
  3. El jurat també es reserva la possibilitat de concedir un accèssit si ho considera necessari.

 

Terminis i presentació

  1. Les obres s'han de presentar amb pseudònim, segons el sistema de lema i plica.
  2. El termini de presentació dels treballs s'obrirà el dia 10 d'octubre i es tancarà el 22 d'octubre de 2014 sense opció a pròrroga.
  3. El lliurament es durà a terme per correu electrònic. S'enviarà un correu amb l'assumpte "Pel I Premi de microrelats Setmana del Terror 2014" entre les 00 h del dia 10 d'octubre i les 23.59 h del dia 22 d'octubre de 2014 a l'adreça castellarjove@castellarvalles.cat, utilitzant el sistema de lema i plica, segons el qual s'enviaran dos arxius dins el mateix correu:

    - El primer arxiu contindrà el text que es presenta a concurs, i anirà anomenat amb el títol del text i el pseudònim de l'autor.

    - El segon arxiu, que no s'obrirà fins després del veredicte, inclourà les dades personals del participant (nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic).

  4. Un cop finalitzat el concurs tots els arxius amb els textos no premiats seran esborrats.
  5. L'organització no es fa responsable dels correus electrònics que no arribin o arribin en mal estat a l'adreça de correu electrònic exposada.

 

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40