Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Audiència pública: pressupost municipal i ordenances fiscals 2015

Del 15 de setembre al 30 de novembre de 2014

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va convocar una audiència pública per presentar la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per a l’any 2015. L’acte va tenir lloc el dia 16 d’octubre, a les 19 h, a la Sala d’Actes del Mirador, donant compliment al compromís adquirit el passat mes de febrer amb l’aprovació de l’ordenança de participació ciutadana.

Segons aquest text normatiu, l’alcalde de la vila ha de convocar cada any una audiència per tal de presentar el programa anual d’actuació de manera prèvia al Ple que determina els ingressos i despeses de la Corporació per al següent exercici fiscal. Està previst que el Ple d’aprovació del pressupost municipal i de les ordenances fiscals se celebri el proper dimarts, 28 d’octubre.

L’audiència pública és definida per la mateixa ordenança de participació com a trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats i programes i recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes.

La sessió va constar de dues parts: una de presentació de la proposta de l’equip de govern i una altra oberta als suggeriments i consultes dels castellarencs. Tot i així, encara podeu fer aportacions a la proposta de pressupost i ordenances fiscals omplint el formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40