Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una tertúlia literària anterior.
Imatge d'una tertúlia literària anterior.

Tertúlia Literària 2014

De l'1 de gener al 31 de desembre de 2014

La tertúlia Literària de la Biblioteca Antoni Tort vol ser la trobada d’un grup de persones il·lusionades a llegir per plaer, i a intercanviar opinions sobre els llibres que llegeixen; un grup de persones amb desitjos de formació permanent: el descobrir la literatura, els autors, la comunicació i el diàleg esdevé la finalitat última.

Per això, les sessions estan dedicades a temes que dónen peu a un visió completa de la literatura, intercal·lant autors catalans amb traduccions d’obres al català, per tal de fomentar la lectura en català.

Funcionament

La Tertúlia Literària és concebuda com a grup obert, tot i que els participants han d’estar inscrits en una llista, amb un màxim de 15 persones, per tal de facilitar la distribució d’exemplars a llegir.

La trobada d’aquest grup de persones es realitza un cop cada dos mesos, en sessions d’un màxim de 90 minuts, el segon dimecres del mes, a partir de dos quarts de nou del vespre, al bar Cali, a les galeries Califòrnia.

La conductora de les tertúlies és na Joana Zoyo, llicenciada en Filologia Hispànica amb Itinerari en Literatura, crítica literària a diferents publicacions, i component del Jurat del Premi Joan Arús. També, ha publicat contes, poemes i narracions.

La Biblioteca facilita a tots els inscrits, un exemplar del llibre que s’ha de llegir. De cada lectura es realitza una tertúlia amb el suport de la conductora, i en finalitzar, es fa la recollida dels llibres llegits i la presentació del títol a llegir durant el mes següent.

La selecció de lectures és a càrrec de la Biblioteca, de la conductora de la tertúlia Literària, i de les propostes fetes per les persones inscrites a la tertúlia.

La Biblioteca fa la difusió necessària.

Actes celebrats

Dijous 4 de desembre de 2014Dijous 4 de setembre de 2014Dijous 5 de juny de 2014
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40