Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

1r Concurs de coques dolces i pastissos de la 13a Festa del Riu

Bases

1. El concurs de coques i pastissos se celebra en el marc de la 13a Festa del Riu que es durà a terme dissabte 23 de maig a l’Àrea d’Esplai de Les Arenes.

2. Poden participar-hi tots els veïns i veïnes de Castellar del Vallès i rodalies, sense límit d'edat.

3. Les coques i pastissos han de ser d'elaboració pròpia, en cap cas comprats. No s’acceptarà cap tipus de postres precuinades o comprades en una fleca o pastisseria. L’elaboració de les coques i els pastissos haurà de realitzar-se amb la màxima higiene possible, utilitzant productes en perfecte estat.

4. Hi haurà dues categories:

            - Infantil (fins a 15 anys)

            - Adult (a partir de 16 anys)

5. Hi haurà dos premis per categoria:

a) El pastís o la coca més saborosa.

b) El pastís o la coca més original.

6. L’organització es reserva el dret d'escollir els membres del jurat que seran persones vinculades a les entitats locals i/o pastissers professionals.  

7. Els participants han de portar les seves coques i pastissos el dia 23 de maig, de 10 a 12 h, a l’Àrea d’Esplai de Les Arenes.

8. La inscripció al concurs és gratuïta. Els/les concursants s'han d'inscriure prèviament (ampliació del termini fins al 21 de maig) al web de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Més informació al 93 714 40 40 – persona de contacte: Laia Planas.

9. Els participants accepten aquestes bases i cedeixen els seus pastissos i coques per a la degustació lliure i gratuïta per als assistents a la Festa del Riu.

10. L’organització es reserva els drets de difusió d’imatges de les postres presentades en qualsevol mitjà de comunicació. Els participants cedeixen tots els drets d’imatge i els seus noms podran ser utilitzats, sempre que es faci referència explícita al concurs.

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40