Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès.
Ignasi Giménez, alcalde de Castellar del Vallès.

Salutació de l'alcalde

La Festa Major és temps de ballar i cantar, de compartir i de brindar, de passejar i de vibrar, de participar i d’aplaudir. És temps de sortir al carrer, de bategar i de gaudir. La Festa Major és la festa de tots i aquest any hem preparat una àmplia oferta d’activitats pensades per saltar, riure, jugar, córrer, menjar, flipar... per fer tot el que ens vingui de gust, sense complexos i sempre, això sí, des del respecte als altres.

Teniu a les vostres mans el programa de la Festa Major 2016, fruit de l’esforç de moltes persones que han col·laborat en la preparació dels actes que durant aquest segon cap de setmana de setembre farciran els carrers de Castellar. Un any més, la majoria de les activitats han estat proposades i organitzades per entitats, col·lectius, establiments comercials i particulars. És un model de Festa Major participativa pel qual vam apostar fa algunes edicions i que ens agrada.

També cal destacar i agrair la feina de la Comissió de Festes i del personal municipal, que durant els darrers mesos han estat organitzant la Festa Major i que durant els propers dies vetllaran perquè tot es desenvolupi amb normalitat.

Vull felicitar-los des d’aquestes pàgines perquè estic convençut que la Festa Major tornarà a ser un èxit com totes les coses que es fan amb bona voluntat i estimació.

I a tots vosaltres m’agradaria convidar-vos a participar activament i amb alegria de la Festa Major. Sortiu al carrer, feu vostra la festa i aprofiteu aquests dies per passar una bona estona abans de tornar a la feina o als estudis.

Molt bona Festa Major a tothom.

Ignasi Giménez

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40