Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Ignasi Giménez, Alcalde de Castellar del Vallès.
Ignasi Giménez, Alcalde de Castellar del Vallès.

Salutació de l'alcalde

Ja arriba la Festa Major. És hora de sortir al carrer i saludar familiars, amics, veïns i coneguts, i compartir amb tots ells les estones d’alegria i diversió que ens ofereix la gran festa de la vila. És un dels moments més esperats de l’any; una gran oportunitat per gaudir de Castellar i de la vida, perquè la Festa Major és l’expressió més important de l’esperit dels castellarencs i castellarenques.

Afortunadament, a Castellar tenim moltes entitats i associacions que senten molt a prop la vila i que han treballat amb compromís i entusiasme perquè avui puguem presentar un programa amb més d’un centenar d’activitats per a tots els gustos i edats: música, tradicions, cultura popular, esports, activitats infantils i juvenils, gastronomia, exposicions, foc...

El programa de Festa Major és, doncs, fruit de la contribució activa de veïnat, entitats i associacions. Des de fa anys, aquest és el gran secret de l’èxit de la Festa Major de Castellar, no solament perquè permet presentar una gran quantitat d’activitats diverses, sinó perquè fa que sigui la festa de tothom i on tothom es pot sentir fàcilment identificat.

A la Festa Major de Castellar cadascú té el seu moment i el seu lloc, i la nostra recompensa serà trobar-nos al carrer mentre riem, juguem, ballem i participem de les activitats i els espectacles.

Us espero a tots a la plaça d’El Mirador divendres 8 de setembre a la nit, perquè tenim una cita amb El Gran Wyoming, que aquest any serà l’encarregat d’obrir la Festa Major amb la tradicional Invitació a la Festa. Abans, dijous, esteu convidats a la recepció institucional a les entitats ciutadanes del municipi, amb el lliurament de la Medalla de la Vila a Colònies i Esplai Xiribec amb motiu dels seus 50 anys. I no oblideu que l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya canvia d’escenari i es farà a la plaça de Catalunya.

No us avanço res més, perquè podeu consultar totes les propostes de Festa Major al programa que teniu a les vostres mans, segur que hi trobareu un munt de coses a fer.

No ens oblidem, tampoc, de tot el personal d’organització i seguiment de la festa. Gràcies per la vostra feina i implicació.

Bona Festa Major!

Ignasi Giménez Renom

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40