Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Audiència pública: pressupost municipal i ordenances fiscals 2019

Del 28 de setembre al 9 d'octubre de 2018

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va convocar el dia 9 d'octubre. a les 19.00 h una audiència pública per presentar la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per a l’any 2019. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de Ca l'Alberola (Passeig Tolrà, 3).

Per cinquè any consecutiu, es va donar compliment al compromís establert a l’ordenança de participació ciutadana aprovada l'any 2014. Segons aquest text normatiu, l’alcalde de la vila ha de convocar cada any una audiència per tal de presentar el programa anual d’actuació de manera prèvia al Ple que determina els ingressos i despeses de la Corporació per al següent exercici fiscal. El Ple d’aprovació del pressupost municipal i de les ordenances fiscals va tenir lloc el dimarts 23 d'octubre.

L’audiència pública és definida per la mateixa ordenança de participació com a trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats i programes i recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes.

La sessió va constar de dues parts: una de presentació de la proposta de l’equip de govern i una altra oberta als suggeriments i consultes dels castellarencs.

La ciutadania també va poder fer arribar les teves aportacions a la proposta de pressupost municipal 2019 omplint un formulari.

Actes celebrats

Dimarts 9 d'octubre de 2018

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40