Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Notes

Gran parc d’atraccions

Com cada any, el parc d’atraccions, tant per als adults com per als més petits, estarà instal·lat, des del dia 6 de setembre, al carrer de la Garrotxa, al costat de les Pistes d’Atletisme (entre ronda de Tolosa i c. Olot). L’horari d’obertura serà de 18 a 1 h.

Punt d’Informació

Horari: matins de 12 a 13.30 h dissabte, diumenge i dilluns; tardes de 19 a 21 h divendres, dissabte i diumenge.

Lloc: vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont.

El guarniment

Amb motiu de la Festa Major, us convidem a guarnir balcons i finestres amb flors i senyeres i també els aparadors dels comerços i altres establiments.

El trànsit

Es recomana que us abstingueu d’utilitzar el cotxe per fer desplaçaments dins de Castellar durant la Festa Major i que respecteu les normes de circulació.

També es recorda que no es pot aparcar en aquells carrers afectats per rues, correfocs, etc.

Aparcament pl. Major

L’aparcament subterrani de la plaça Major estarà obert els dies de Festa Major, de 8 a 22 h, excepte el dilluns 9 i el dimecres 11 de setembre, que no s’obrirà.

Consells generals

Al Punt d’Informació disposeu de polseres identificatives per a nens i nenes, en les quals es pot anotar el seu nom i un telèfon de contacte per poder localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin. Les polseres són reutilitzables i un cop acabat l’esdeveniment l’infant es pot treure la polsera i guardar-la per a una altre ocasió en què assisteixi a activitats amb molta concurrència de gent.

Proveïu-vos d’un paraigua per si plou. Si no plou us pot servir de para-sol.

Proveïu-vos d’ampolles d’aigua o refrescos abans d’assistir als actes que es facin a les hores de ple sol. Si preneu begudes, recordeu que l’alcohol en excés disminueix totes les vostres capacitats.

Cadires

Es recomana portar-se de casa una cadira (plegable) a aquells actes en què, a causa de la gran assistència de públic, l’organització no pugui disposar de prou cadires per a tothom.

Assistència

Hi haurà servei d’assistència de primers auxilis en aquells actes més multitudinaris.

Canvis

L’organització vetllarà perquè tots els actes es portin a terme, però no es responsabilitza d’aquells actes no organitzats per la Regidoria de Cultura i la Comissió de Festes.

Agraïments

L’Ajuntament agraeix el comportament cívic de totes les persones de Castellar i visitants.

La Regidoria de Cultura i la Comissió de Festes agraeixen la col·laboració dels grups, entitats i persones que, de manera desinteressada, han fet possible aquesta Festa Major.

I demanen comprensió i tolerància als veïns afectats per les activitats programades i els seus inconvenients.

La Festa Major de Castellar del Vallès compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40