Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La inscripció al curs 2021-2022 de l'Escola Municipal d'Adults es podrà fer durant la segona quinzena de juny.
La inscripció al curs 2021-2022 de l'Escola Municipal d'Adults es podrà fer durant la segona quinzena de juny.

Inscripció a l'Escola Municipal d'Adults - Curs 2021-2022

Del 15 de juny al 30 de setembre de 2021

Si estàs interessat/da a inscriure’t a alguna de les propostes de l’oferta formativa, ens trobaràs a l’Escola, on t’informarem i t’assessorarem. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 h (matí) i de 18.30 a 21.00 h (tarda-vespre). Si no et pots acostar al centre presencialment envia'ns un correu electrònic a escoladults@castellarvalles.cat i nosaltres ens posarem en contacte amb tu. També ens pots contactar a través del telèfon 93 714 83 55 en els horaris indicats.

Oferta formativa:

  • Cicle de Formació Instrumental, per arribar a una competència bàsica en lecto-escriptura i càlculs elementals.
  • Ensenyaments Inicials: anglès, català i informàtica, per tal d’aconseguir un grau de coneixements comunicatius en la llengua corresponent i l’adquisició de competències digitals. Recordem que els nivells d’informàtica podem donar opció a les titulacions de COMPETIC que són equivalent a l’ACTIC, així com es poden obtenir les titulacions oficials en llengües.
  • Curs per a nouvinguts: castellà, per arribar a una comunicació amb fluïdesa i amb el que també es pot obtenir la corresponent titulació.
  • Literatura, pel gaudi de la lectura.
  • Necessitats Educatives Especials, suport i recursos per a persones amb una visió diferent del món.
  • Graduat d’Educació Secundària per a adults, completar els estudis bàsics i obtenir el títol de graduat/da.
  • Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Gran Mitjà i de Grau Superior, cursos de preparació per superar les proves d’accés als ensenyaments indicats.
  • Curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i 45 anys, cursos de preparació per superar les corresponents proves d’accés a la universitat.
  • Tenim noves propostes, us volem engrescar a  gaudir del plaer d’aprendre, mitjançant converses, socialitzant amb altres persones amb els mateixos interessos... Sessions d’una hora setmanal que es poden combinar, intercanviar, assistir-hi a totes o a una, vaja una mica a la carta!:

Calaix de sastre, on parlarem de temes que ens preocupen i ens ocupen, per sentir les ganes de viure

Viure l’actualitat, per no perdre ni una coma del què està passant

Calidoscopi per gaudir de les arts, els seus artistes i les seves creadores

Com som, com érem! on a través de les fotografies farem un lectura dels nostre passat i del nostre present.

  • Més novetats: Intensius d’ortografia catalana i castellana perquè voleu millorar si teniu unes oposicions, perquè no cometre faltes ortogràfiques és complicat, perquè s’estudien altres idiomes i s’oblida escriure bé els nostres...
  • Orientació. L’Escola dona un suport a totes aquelles persones que encara no han trobat el seu camí formatiu. Estem aquí per ajudar-vos, informar-vos, assessorar-vos sobre les sortides educatives.

L’Escola d’Adults és centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) per al graduat en educació secundària (GES) a distància.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40