Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Audiència pública: pressupost municipal i ordenances fiscals 2022

Del 27 de setembre al 5 d'octubre de 2021

L’Ajuntament de Castellar del Vallès va dur a terme el dimarts 5 d'octubre una audiència pública telemàtica per presentar la proposta de pressupost municipal i ordenances fiscals per a l’any 2022. L’acte es va poder seguir a la plataforma Zoom a través d'un enllaç web anunciat prèviament.

Per vuitè any consecutiu, s'ha donat compliment al compromís establert a l’ordenança de participació ciutadana aprovada l'any 2014. Segons aquest text normatiu, l’alcalde de la vila ha de convocar cada any una audiència per tal de presentar el programa anual d’actuació de manera prèvia al Ple que determina els ingressos i despeses de la Corporació per al següent exercici fiscal. El Ple d’aprovació del pressupost municipal i de les ordenances fiscals 2022 tindrà lloc el dilluns 18 d'octubre.

L’audiència pública és definida per la mateixa ordenança de participació com a trobada dels responsables municipals amb la ciutadania per tal de donar informació sobre determinades activitats i programes i recollir propostes dels ciutadans i ciutadanes.

En aquest vídeo pots seguir com es va desenvolupar l'audiència publica: 

Actes celebrats

Dimarts 5 d'octubre de 2021

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40