Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional del cicle Eduquem en família.
Imatge promocional del cicle Eduquem en família.

Eduquem en família

Del 5 d'octubre de 2022 al 25 de maig de 2023

"Eduquem en família” és un projecte organitzat per la Regidoria d’Educació i la Regidoria d'Atenció Social i Salut Pública, amb la col·laboració de les AFAS  dels centres escolars.

L'objectiu general és facilitar informació i suport psicosocial i pedagògic que doti d'eines educatives útils a la família com a nucli encarregat de garantir el benestar dels infants i adolescents.

El programa proposa diferents  tipus d’activitats (xerrades-col·loqui, seminaris, cicles de conferències i tallers pràctics) que tracten temes relacionats amb educació sexual, alimentació, relació pares-fills, problemes de conducta-adaptació (agressivitat, gelosia, hiperactivitat), evolució i creixement, adolescència, drogodependències, relacions socials, dificultats d’aprenentatge, salut emocional, coeducació, etc.

Les activitats es programen tenint en compte la demanda d’informació i la proposta de temes a treballar per part dels pares i mares. Amb els anys, la programació s’ha anat adaptant a les propostes de les famílies participants de cada centre, amb la qual cosa s’ha diversificat el ventall de temes tractats.

Es programa una activitat al mes i són gratuïtes. Es fan amb inscripció prèvia.

Properes activitats

Actes celebrats

Dijous 19 de generDijous 17 de novembre de 2022Dimecres 5 d'octubre de 2022
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40