Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Inscripció al curs 2023-2024 de l'Escola Municipal de Persones Adultes “Les Teixidores”

Del 15 de juny al 29 de setembre de 2023

Si esteu interessats/des a inscriure-us a alguna de les propostes de la nostra oferta formativa, ens trobareu a l’Escola on us informarem i us assessorarem. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9:30 a 12:30 h (matí) i de 18:30 a 21:00 h (tarda-vespre). Si no us podeu acostar al centre presencialment us deixem el correu (escoladults@castellarvalles.cat)  mitjançant el qual us donarem respostes a les vostres inquietuds. També ens podeu trucar al telèfon 93 714 83 55 en els horaris indicats.

Oferta formativa:

 • Cicle de Formació Instrumental, per arribar a una competència bàsica en lecto-escriptura, càlculs elementals i coneixements del medi.
 • Ensenyaments Inicials: anglès, català i informàtica, per tal d’aconseguir un grau de coneixements comunicatius en la llengua corresponent i l’adquisició de competències digitals. Recordem que els nivells d’informàtica poden donar opció a les titulacions de COMPETIC que són equivalent a l’ACTIC, tanmateix es poden obtenir les titulacions oficials en llengües. Les classes d’anglès s’acompanyen de classes específiques, per a cada nivell, de conversa.
 • Curs per a nouvinguts: castellà, per arribar a una comunicació amb fluïdesa en aquesta llengua i amb el que també es pot obtenir la corresponent titulació.
 • Necessitats Educatives Especials, suport i recursos per a persones amb una visió diferent del món.
 • Graduat d’Educació Secundària per a persones adultes, completar els estudis bàsics i obtenir el títol de graduat/da.
 • Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Gran Mitjà i de Grau Superior, cursos de preparació per superar les proves d’accés als ensenyaments indicats.
 • Curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i 45 anys, cursos de preparació per superar les corresponents proves d’accés a la universitat.
 • Converses literàries, per gaudir de la lectura.

Tenim noves propostes:

 • Ciutadania i societat,us volem engrescar a  gaudir del plaer d’aprendre, mitjançant converses, socialitzant amb altres persones amb els mateixos interessos, cercant solucions al problemes d’usuari que tenim amb els mòbils o intentar aclarir dubtes sobre tràmits bàsics amb les administracions... Sessions d’una hora setmanal que es poden combinar, intercanviar, gestionar a plaer : Calaix de sastre, on parlarem de temes que ens preocupen i ens ocupen, per sentir les ganes de viure; Viure l’actualitat, per no perdre ni una coma del què està passant; Calidoscopi per gaudir de les arts, els seus artistes i les seves creadores; Com som, com érem! on a través de les fotografies farem un lectura dels nostre passat i del nostre present. El món del mòbil, perquè hi ha dificultats i es volen aclarir; Tràmits, no teniu clar com fer una gestió bàsica amb l’administració o altres institucions, aquí estem, per ajudar-vos. PASSEU PEL CENTRE PER DESCOBRIR EL VENTALLS DE POSSIBILITATS QUE S’OFEREIXEN!
 • Orientació. L’Escola dona un suport a totes aquelles persones que encara no han trobat el seu camí formatiu. Estem aquí per ajudar-vos, informar-vos, assessorar-vos sobre les sortides educatives.
 • Acredita’t, ja estem dins la xarxa de centres, entitats  i organismes, d’arreu de Catalunya, que poden informar i recolzar a totes aquelles persones que han d’acreditar les seves competències professionals. Estem en disposició d’obrir les nostres portes per acompanyar en el procés i per ajudar en la recerca de la informació.

 

L’EMPA “Les Teixidores” és centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) per al graduat en educació secundària (GES) a distància.

L’Escola és la clau del teu futur!” per això, feu-nos propostes i us donarem respostes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40