Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Medi ambient

Nous contenidors que s'instal·laran a la via pública

Incidències en la implantació de contenidors a la via pública

Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) iniciarà el proper 1 de desembre la instal·lació de 730 contenidors de rebuig i de recollida selectiva que substituiran tot el parc existent a la via pública del municipi.

Amb aquest canvi, l’empresa concessionària homogeneïtzarà el servei al conjunt de la població amb la implantació d’un sistema de recollida de càrrega lateral dels contenidors. Aquests tindran una capacitat de 3.200 litres (en el cas de la fracció rebuig, del paper cartró i dels envasos) i de 2.200 litres (en el cas de la fracció orgànica i del vidre).

En total s’instal·laran 266 contenidors de la fracció de rebuig, 232 per a dipositar-hi els residus orgànics, 82 per al vidre, 75 per al paper i cartró i 75 per als envasos.

La implantació del sistema de recollida de residus amb vehicles de càrrega lateral obligarà a fer alguna modificació puntual de l’actual plànol d’ubicació dels contenidors, ja que aquests s’hauran de situar obligatòriament a la part dreta del carrer en el sentit de la marxa dels vehicles.

Si detecteu qualsevol incidència, podeu utilitzar la bústia oberta de consultes, queixes i suggeriments del TRAM: clica aquí.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40