Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Habitatge

Oficina Covid-19

Mesures urgents d'habitatge per COVID-19

L'Oficina municipal de la COVID-19 es posa a disposició d'aquelles persones que, de resultes de la cirisi sanitària provocada pel coronavirus, tinguin problemes per fer front al pagament del seu habitatge.

Com accedir al servei?

Per accedir presencialment al servei cal demanar cita prèvia a www.castellarvalles.cat/citapreviahabitatge

També podeu enviar un correu electrònic a habitatge@castellarvalles.cat o trucar al telèfon 937144040.

MESURES ADOPTADES (cliqueu al damunt de cada títol per a més informació)

  • Ajudes al lloguer. La finalitat d'aquests ajuts és resoldre els problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer a causa de l’impacte econòmic i social del COVID-19.
  • Pròrroga extraordinària del lloguer d'habitatge. Els contractes d’arrendament de l’habitatge habitual que finalitzin dintre el període de l’Estat d’alarma i fins a dos mesos després podran ser objecte de pròrroga extraordinària fins a un termini màxim de 6 mesos.
  • Línies de crèdit ICO per al pagament de lloguer. En cas que l'arrendador no accepti cap acord d'ajornament, i l'arrendatari compleixi els requisits de vulnerabilitat econòmica que es determinin, aquest últim podrà accedir al programa de crèdits d'ajudes a llogaters vunerables, per al pagament de les seves rendes de lloguer.
  • Mesures sobre hipoteca. Descripció de la moratòria per al pagament de la meva hipoteca prevista en el Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19 i el Reial Decret Llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s'adopten mesures urgents complementàries en l'àmbit social i econòmic per fer front a la COVID-19.
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40