Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Escola d'Adults

Inscripció a l'Escola Municipal de Persones Adultes Les Teixidores curs 2022-2023

Del 13 de juny al 30 de juny

Si estàs interessat/da a inscriure’t a alguna de les propostes de l’oferta formativa, ens trobaràs a l’Escola, on t’informarem i t’assessorarem. El nostre horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30 h (matí) i de 18.30 a 21.00 h (tarda-vespre). Si no et pots acostar al centre presencialment envia'ns un correu electrònic a escoladults@castellarvalles.cat i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per donar resposta a les teves inquietuds. També ens pots contactar a través del telèfon 93 714 83 55 en els horaris indicats.

Oferta formativa:

 • Cicle de Formació Instrumental, per arribar a una competència bàsica en lecto-escriptura i càlculs elementals.
 • Certificacions d'anglès, català i informàtica, per tal d’aconseguir un grau de coneixements comunicatius en la llengua corresponent i l’adquisició de competències digitals. Recordem que els nivells d’informàtica podem donar opció a les titulacions de COMPETIC que són equivalent a l’ACTIC, així com es poden obtenir les titulacions oficials en llengües.
 • Curs per a nouvinguts: castellà, per arribar a una comunicació amb fluïdesa i amb el que també es pot obtenir la corresponent titulació.
 • Literatura, per gaudir de la lectura.
 • Necessitats Educatives Especials, suport i recursos per a persones amb una visió diferent del món.
 • Graduat d’Educació Secundària per a adults, completar els estudis bàsics i obtenir el títol de graduat/da.
 • Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Gran Mitjà i de Grau Superior, cursos de preparació per superar les proves d’accés als ensenyaments indicats.
 • Curs de preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i 45 anys, cursos de preparació per superar les corresponents proves d’accés a la universitat.

Tenim noves propostes:

 • Ciutadania i societat, us volem engrescar a gaudir del plaer d’aprendre, mitjançant converses, socialitzant amb altres persones amb els mateixos interessos... Sessions d’una hora setmanal que es poden combinar, intercanviar, assistir-hi a totes o a una, vaja una mica a la carta!: Calaix de sastre, on parlarem de temes que ens preocupen i ens ocupen, per sentir les ganes de viure; Viure l’actualitat, per no perdre ni una coma del què està passant; Calidoscopi per gaudir de les arts, els seus artistes i les seves creadores; Com som, com érem! on a través de les fotografies farem un lectura dels nostre passat i del nostre present.
 • Orientació. L’Escola dona un suport a totes aquelles persones que encara no han trobat el seu camí formatiu. Estem aquí per ajudar-vos, informar-vos, assessorar-vos sobre les sortides educatives.
 • Acredita't, ja estem dins la xarxa de centres, entitats i organismes d'arreu de Catalunya queu poden informar i donar suport a totes aquelles persones que han d'acreditar les seves competències professionals. Estem a disposició d'obrirles nostres portes per acompanyar en el procés i per ajudar en la recerca de la informació.

L’EMPA Les Teixidores és centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) per al graduat en educació secundària (GES) a distància.

"L'Escola és la clau del teu futur!". Per això, fes-nos propostes i et donarem respostes.

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40