Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Crema de verdura

Autora: Mar Puig Mollet

Llista d'ingredients (per a 3 o 4 persones):

  • La verdura que hagi sobrat
  • 2 cebes 
  • 50gr. d'oli
  • 1,5 l. o 2 l. d'aigua o aigua de la cocció de la verdura (en funció de la quantitat de verdura)
  • sal, o pastilla de caldo
  • pebre
  • 100gr. de llet
  • pa sec del dia anterior o de la setmana

Elaboració:

(Aquesta recepta la podem fer amb termomix o sense)

 

Sofregim les dues cebes amb l'oli. Afegim la verdura i l'aigua o el caldo. Ho deixem coure tot junt durant 20 minuts. Rectifiquem de sal i pebre. Ho triturem tot que quedi una crema ben fina i finalment i afegim la llet.

Fem daus amb el pa sec, els posem en una safata de forn i els tirem una mica de sal i oli per sobre i ho posem al forn a gratinar. Hem de vigilar que de seguida queden torrats.

 

Ja podem servir la crema de verdures en un vol o plat fondo i per sobre i tirarem els daus de pa torrat i un rajolinet d'oli d'oliva.

 

Bon profit.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40