Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Comerç, mercat i consum

Pastís de patates

Autora: Mar Puig Mollet

Llista d'ingredients:

  • Patates que ens ha sobrat de la verdura del dia anterior o si tenim patates amb pell.
  • Ceba i tomàquet per fer el sofregit o sofregit que ens hagi quedat fet
  • Un tros de carn o de botifarra que ens hagi quedat fet
  • Maionesa, pebrot i/o olives, o salsa de tomàquet

Elaboració:

Triturem les patates amb una mica de mantega i/o llet fins que ens quedi un puré consistent. S’estén a sobre un film de plàstic.

Pel Farcit: Sofregit que ens hagi quedat fet. Si no sempre tenim alguns tomàquets que comencen a estar una mica madurs i van voltant per la nevera, els triturarem i amb una mica de ceba farem un bon sofregit. Triturarem la carn i la barrejarem amb el sofregit, ho escamparem a sobre el llit de puré.

Amb molta cura anirem enrotllant el puré fins aconseguir un braç de gitano.

Es pot decorar amb el que vulguem, maionesa i tires de pebrot i/o olives, amb salsa de tomàquet.

    

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40