Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

El Mirador Centre de Coneixement

Aula d'informatica d'El Mirador
Aula d'informatica d'El Mirador

Nom del curs: Certificat AcTIC nivell inicial

Mòdul: Gestiona!

Núm. d’hores: 16 hores

Preu: 15 €

Adreçat a: Aquelles persones que ja saben moure’s amb el ratolí i el teclat, o bé han fet el curs d’iniciació a la informàtica, i volen ampliar els seus coneixements d’informàtica i obtenir una certificació oficial que acrediti els seus coneixements.

Descripció: AcTIC és una certificació oficial expedida per la Generalitat de Catalunya. Correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”.

L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permetrà a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat seran telemàtics.

Les persones que superin satisfactòriament la prova tindran un certificat acreditatiu que emetrà la Generalitat, i que els possibilitarà acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Tot el curs es pot seguir de forma autònoma per Internet i presentar-se a l’exàmen final a El Mirador només pagant la taxa corresponent, o bé les persones interessades poden matricular-se per fer el curs de preparació per a l’obtenció del certificat, treballar en classe amb un professor els materials i el temari destinat a la realització de l’examen oficial.

Temari:

  • Tecnologia digital, ús de l'ordinador i del sistema operatiu
  • Edició de textos: Tractament de la informació escrita
  • Navegació, cerca i comunicació en el món digital

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40