Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Gabi Ruiz és el director de la Setmana del Pallasso
Gabi Ruiz és el director de la Setmana del Pallasso

Salutació del director

Ja hi tornem a ser. El temps passa volant i ja tenim aquí la Setmana del Pallasso. Aquesta ja és la novena edició i gairebé sembla un somni que hagi arribat fins aquí, perquè sovint les iniciatives moren en el desig sense arribar a materialitzar-se. Sortosament aquest no és el cas de la Setmana del Pallasso. Resistint temps adversos protagonitzats per una crisi que està esdevenint un company quotidià, la Setmana del Pallasso es presenta novament a Castellar farcida d’epectacles, d’animació i d’il·lusió. No perdem l’oportunitat de gaudir novament dels més simpàtics embajadors de l’alegria i aprofitem cada una de les propostes del festival.

La Setmana del pallasso és un festival pensat per a la gent i per als pallassos, per crear entre tots un ambient popular i distès on les ganes de passar-ho bé ens permetin descobrir com és de divertida la vida.

Enguany estrenem un sobrenom: Vallèsclown. Ho fem amb l’objectiu de remarcar la projecció delfestival, l’esperit de compartir aquesta festa. A Castellar tenim la seu i els castellarencs som els amfitrions, però hem de ser capaços de projectar la nostra il·lusió i compartir allò de bo que tenim.

Us desitjo que passeu una molt bona Setmana del Pallasso i que hi participeu al màxim. La continuïtat del festival depèn de cada un de nosaltres. I ara no podem aturar-nos, perquè l’any vinent serà la desena edició del festival: 10 anys de pallassos. I ha de ser la més gran Setmana del Pallasso que ens puguem imaginar. Un gran Vallèsclown.

Salut i pallassos.

Gabi Ruiz

Director

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40