Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ignasi Giménez
Ignasi Giménez

Salutació de l'alcalde, Ignasi Giménez

La Festa Major de Castellar del Vallès marca el final de l'estiu i el començament d'una nova etapa de treball i lluita per tirar endavant. És un reparador parèntesi que ha de servir per posar-nos les piles a tots plegats. Sabem que els temps actuals no estan per gaires alegries i que es fa necessària una contenció en les despeses. Per això, és de justícia reconèixer i valorar l'esforç que han fet els organitzadors juntament amb les entitats castellarenques perquè puguem gaudir, un any més, d'una oferta variada, completa i pensada per a totes les edats.

Aquest any hem fet un nou esforç econòmic i hem reduït novament el pressupost de forma significativa: un 14% respecte a l'any passat i més del 50% respecte del 2007. Malgrat tot, i gràcies a la feina desinteressada d'entitats, col·lectius i particulars, així com de la Comissió de Festes, l'oferta supera el centenar d'activitats. En aquesta Festa Major tenim propostes per a tothom: música i espectacles, exposicions, activitats esportives i de cultura popular i tradicional.

La vostra participació serà el millor premi per a tots els que han aportat el seu esforç i el seu treball perquè durant aquests dies ens ho passem d'allò més bé.

Per tant, ha arribat el moment de sortir al carrer i saludar els familiars, amics, veïns i coneguts, de compartir amb la resta de la ciutadania les estones d'alegria i diversió que us ofereix la Festa Major. Visquem, doncs, intensament la festa però, això sí, amb civisme i amb respecte al descans del veïnat.

Castellarencs i castellarenques, bona Festa Major!

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40