Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions
Imatge de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions

Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions

De l'1 d'octubre al 3 de novembre de 2012

El Parlament Europeu i el Consell d'Europa van declarar l'any 2012 Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat entre Generacions. Envellir activament és optimitzar la salut, la participació i la seguretat, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida a mesura que les persones envelleixen.     

Europa està vivint un procés d'envelliment de la població molt significatiu. Aquesta realitat representa una fita i un enriquiment personal i col·lectiu, però també planteja molts reptes per garantir el benestar i la participació social en totes les edats, així com la cohesió i la solidaritat entre generacions.

El dia 1 d’octubre és el dia internacional de la gent gran i, a més, el 2012 és l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu. La vila de Castellar del Vallès s'adhereix a aquesta celebració amb la programació de diversos actes al llarg del mes d’octubre. Us presentem una mostra d’activitats que es duen a terme a les diferents entitats i equipaments municipals i que promouen l’envelliment actiu de les persones grans. Tot per fomentar la promoció de l'envelliment actiu, les bones pràctiques i la sensibilització sobre la necessitat de fer accions i projectes que afavoreixin la qualitat de vida i la seguretat de les persones grans i la seva participació en la societat.

Actes celebrats

Dissabte 3 de novembre de 2012Diumenge 28 d'octubre de 2012

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40