Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la campanya.
Imatge promocional de la campanya.

Bases de la gimcana "A l'abril cada paraula val per mil"

El Servei Local de Català (SLC) de Castellar del Vallès, Comerç Castellar i l’Ajuntament de Castellar organitzen el joc lingüístic Gimcana de Sant Jordi A l’abril cada paraula val per mil, que es regeix per les bases següents:

BASES DEL CONCURS

Digues quina és la frase feta o refrany que t’agrada més dels que trobaràs en els cartells dels comerços, bars i restaurants de Castellar del Vallès que participin al concurs.

PRESENTACIÓ

Aquesta campanya lingüística i comercial té com a objectiu dinamitzar els establiments de proximitat de Castellar del Vallès a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica, amb la col·laboració del Servei Local de Català, l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

QUI HI POT PARTICIPAR?

Hi pot participar tothom, sense límit d’edat, excepte les persones vinculades a l’organització (propietàries, treballadores...).

Es poden emplenar tantes butlletes com es vulgui.

COM HI PUC PARTICIPAR?

Per participar-hi necessitaràs la butlleta del concurs “A l’abril cada paraula val per mil!”, que trobaràs a qualsevol establiment que hi participi que tindran al seu aparador un cartell del concurs.

Pots demanar la butlleta segellada i escriure-hi la resposta correcta.

Només valdran les butlletes segellades per l’establiment, amb la resposta correcta, amb totes les dades emplenades i que no estiguin estripades ni malmeses.

ON DIPOSITO LA BUTLLETA?

A l’urna situada a l’entrada d’El Mirador, de dilluns a divendres, de 8.30 a 20.30 h.

FINS QUAN HI PUC PARTICIPAR?

La campanya tindrà lloc de l’1 al 21 d’abril.

QUÈ PUC GUANYAR?

1 val de 50 €. Se’n sortejaran tres.

QUAN I COM ES FARÀ EL SORTEIG?

El divendres 22 d’abril de 2022, en un acte públic a El Mirador, a les 12 h, s’extraurà la butlleta guanyadora a l’atzar. Seguidament, l’organització telefonarà a les persones guanyadores. Si no responen ­-no s’admetrà el contestador automàtic-, se substituiran per una nova butlleta, que s’extraurà també a l’atzar.

Les bases estan disponibles al Servei Local de Català, a l’Associació de Comerciants, als establiments participants i a les xarxes socials. L’organització resoldrà qualsevol dubte o imprevist de les bases i el funcionament de la promoció. La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40