Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Gabi Ruiz
Gabi Ruiz

Benvinguda

Any rere any ens retrobem amb aquesta manifestació clownesca que és la Setmana del Pallasso, i cada any resulta més difícil abastar les expectatives que es van creant al seu voltant. Això és bo perquè és una demostració de l'evolució positiva i de l'arrelament que aquest festival va assolint. És una mostra de la importància de fer les coses amb il·lusió i creient fermament en allò que es fa. 

La preparació d'aquesta edició, la setena ja, ha estat molt difícil, la més que difosa crisi econòmica que ens envolta a tots també ha fet una paradeta a la casa dels clowns i la Setmana del Pallasso ha estat a punt d'agafar-se un any sabàtic i esperar millors temps. Però com que la fe mou muntanyes (això diuen) nosaltres hem ajuntat tota la que ens quedava i hem tirat endavant, ens hem llançat al buit sense xarxa i estem aprenent a volar pel camí.

En definitiva, hem aconseguit presentar una Setmana del Pallasso digna, plena d'espectacles de tota mena: per a adults, familiar, de carrer, de sala, itinerants, jocs, tallers, etc. i estem segurs que la professionalitat dels nostres amics els pallassos barrejada amb les ganes de diversió de tots els que vingueu a Castellar faran que aquesta sigui una edició inoblidable (mai insuperable).

Amics i amigues, no us deixeu perdre una ocasió com aquesta que us oferim perquè després de passar per la Setmana del Pallasso sereu una mica més feliços que abans.

Benvinguts a la festa.

Gabi Ruiz

Director de la Setmana del Pallasso

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40