Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cartell de la Festa Major 2009
Cartell de la Festa Major 2009

Bases del 14è Ral·li Fotogràfic Vila de Castellar

- El 14è Ral·li Fotogràfic es obert a tothom qui vulgui, sense cap limitació d’edat.

- Les inscripcions es poden fer fins al dia 10 de setembre, a les 20 h, als següents establiments fotogràfics: Fotos Sistema,  Tenda de Fotos CM62, Fotos Vila,  i Visual.

- Els drets d’inscripció són de 10 €, per persona i categoria, que es retornaran a l’hora de la selecció de les fotografies a presentar a concurs, sempre i quan les fotografies fetes tinguin com a tema la Festa Major.

- Aquells participants que ho facin amb un format de rodet analògic rebran un rodet de 24 fotografies.

- En el moment de la inscripció s’ha d’indicar en quina categoria es fa: infantil (nascuts a partir de l’any 1997) o adult.

- El Ral·li Fotogràfic comença el dijous dia 10 de setembre a les 20 h, i finalitza el dilluns dia 14 de setembre a les 23 h.

- Els dies 21, 22 i 23 de setembre, cada participant haurà d’escollir les 5 fotografies que vol presentar a concurs. La selecció es farà en el punt d’inscripció. Aquestes fotografies han de ser de 3 actes diferents del programa de Festa Major. Les fotografies participants no podran ser manipulades per ordinador.

- L’organització recollirà les fotografies participants dels punts d’inscripció el dia 25 de setembre i el jurat es reunirà el dia 30.

- El lliurament de premis es farà a les 20.30 h, del dia 2 d’octubre, a la plaça de Mercat, on s’exposaran les obres participants.

- Una cop acabada l’exposició, les fotografies no premiades podran ser recollides pels participants juntament amb el diploma de participació al corresponent punt d’inscripció.

- El jurat estarà format pels professionals de la fotografia: Vicenç Serra, Dolors Ruiz, Josep Vila, Cristóbal Corredor, Jordi Serra i Josep Graells.

- El jurat concedirà tres premis per categoria. Cada premi atorgat  serà  pel conjunt de les tres fotografies presentades a concurs.

- Els premis establerts són:

Categoria adult

Primer premi: 330 € - Segon premi:  240 € - Tercer premi: 120 €

Categoria Infantil

Tres primers premis: un NetBook (gentilesa de CM62, Restaurant Ramírez Frutos, Instal·lacions Ferre SL i Assessoria Perarnau)

- El veredicte serà inapel·lable i les fotografies premiades quedaran en propietat de l’organització que es reserva els drets de propietat i us.

- Qualsevol detall no concretat en aquestes bases serà resolt per l’organització. La participació en aquest Ral·li suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Actes celebrats

Divendres 2 d'octubre de 2009
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40