Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'Alcalde de Castellar, Ignasi Giménez
L'Alcalde de Castellar, Ignasi Giménez

Salutació de l'Alcalde

La Festa Major se’ns presenta, any rere any, com una magnífica oportunitat perquè els castellarencs i castellarenques fem quelcom plegats: tots units en els preparatius i, sobretot, en la gresca de la celebració. Hi ha altres esdeveniments culturals al nostre calendari, però la Festa Major és la de tots, la que ens defineix com a poble. Com sempre, hi estan treballant un munt de persones –a títol individual o des d’associacions, col·lectius i veïnats– que sumen esforços i il·lusions perquè tot surti a la perfecció.

Enguany presentem un programa amb un centenar d’activitats, fruit d’aquesta col·laboració ciutadana. És de justícia fer esment a la feina de Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura i Lleure, que hi han treballat de valent. Concerts, teatre, jocs infantils, artesania, esport... Una oferta àmplia, que reflecteix el potencial creatiu i la riquesa de l’activitat cívica i cultural de la nostra vila. Petits i grans trobaran, de ben segur, propostes del seu interès.

Tal com deia, la Festa Major de Castellar és la projecció d’allò que som com a poble. Així doncs, ha de ser engrescadora, acollidora i diversa. Ha de ser divertida i, alhora, trascendent pel que representa. L’hem de viure en respecte i companyonia i fomentar l’esperit col·lectiu. Estic convençut que aquest 2009 farem, una vegada més, una Festa Major creativa que comptarà amb la participació massiva dels castellarencs i castellarenques.

Us convido, doncs, a sortir al carrer i a gaudir de totes les activitats. Si l’estiu ha d’acabar, acomiadem-lo amb festa grossa.

Bona Festa Major a tots i a totes!

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40