Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Sabatot Alegre

Un festival com la Setmana del Pallasso ha de ser capaç de premiar iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquin per la seva importància, trajectòria o repercussió. Per aquest motiu vam instaurar un homenatge anual que hem batejat amb el nom de Sabatot Alegre.

El guardó està representat físicament per una figura de terracota d’una sabata de pallasso. Aquesta figura, magníficament elaborada per l’artista local Joan Mundet, és lliurada cada any a un projecte, una inciativa, una institució o un professional que s'ho mereixi.

L’elecció del guardonat recau en els propis professionals, ja que cada any és una representació d’aquest col·lectiu qui té cura de proposar candidats i decidir el guanyador.

Fins ara els premiats han estat:

-    La companyia Ínfima la Puça

-    Manel Vallès “Totó”

-    Pallassos sense Fronteres

-    Claret Clown

-    Los Excéntricos

I aquest any tenim l’honor d’afegir a la llista en Joan Montanyès “Monti”. Reconegut pallasso que ha treballat amb Comediants, Circ Raluy, Roncalli i altres circs. Premi Max l’any 2001. Va començar la seva carrera professional al costat de Tortell Poltrona. Ha estat director del renovat Circo Price de Madrid i actualment el podem veure als escenaris amb l’espectacle Petita feina per a pallasso vell en companyia de Claret Papiol i Jordi Martínez, i també amb La història d’un pallasso, en aquest cas en solitari.

Actes celebrats

Divendres 30 d'abril de 2010
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40